Streeknieuws

Man zwaargewond na aanrijding op Ellecomsedijk bij Ellecom

Foto: archief Studio Rheden

ELLECOM – Op de Ellecomsedijk (N317) tussen Ellecom en Doesburg is vrijdagmiddag een man zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een auto.

Volgens de politie stond de man geparkeerd langs de weg en wilde hij de weg oversteken. Daarbij werd hij aangereden door een passerende auto. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Voor het ongeluk was ook de traumahelikopter opgeroepen.

De N317 was een tijdje dicht tussen de aansluiting met de A348 en de IJsselbrug bij Doesburg. Daardoor stond er een paar kilometer file.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten