Streeknieuws

Vier mannen aangehouden na achtervolging in Velp en Arnhem

Foto: Facebook politie Montferland

VELP – De politie heeft na een wilde achtervolging vier mannen in een auto aangehouden. De achtervolging begon in Velp en eindigde in Arnhem.

In de nacht van maandag op dinsdag werd op de snelweg A18 bij Didam een auto gezien die ‘veelvuldig’ in de politiesystemen voorkwam. De wagen werd uiteindelijk weer in Velp gezien. Toen er een stopteken werd gegeven ging de wagen er snel vandoor.

Tijdens deze achtervolging werden snelheden van 180 per uur gehaald op plekken waar 80 km per uur gereden mag worden. Uiteindelijk is de auto in Arnhem tot stoppen gedwongen.

In de wagen lagen volgens de politie inbrekerswerktuigen, zoals schroevendraaiers, handschoenen en bivakmutsen. De vier mannen werden aangehouden. De bestuurder had geen geldig rijbewijs en één van de mannen zou de agenten beledigd hebben.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten