Streeknieuws

Bram Boender uit Dieren wordt tweede in Idols

Foto: Bram Boender

DIEREN – Bram Boender uit Dieren is tweede geworden in de finale van Idols. Hij stond woensdagavond samen met Mitch en Julia in de finale.

De talenten brachten eerst twee nummers. Na deze ronde werd er één kandidaat naar huis gestuurd met de minste stemmen en dat was Mitch. Bram liet zichtbaar zien dat hij het niet kon geloven dat hij bij de laatste twee zat.

Nadat Bram en Julia voor het eerst hun eigen single hadden gebracht bleek Julia de meeste stemmen te hebben gekregen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten