Streeknieuws

Brandweer blust brandende container in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De brandweer van Dieren moest donderdagochtend in actie komen voor een containerbrand.

De container stond bij de Albert Heijn in Dieren. De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te blussen.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten