Streeknieuws

Werkloosheid in Rheden en Rozendaal daalt

Foto: Pixabay

VELP – In de gemeente Rheden zat vorig jaar 6,5 procent van de beroepsbevolking zonder baan. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Een jaar eerder lag dit percentage op 6,8 procent, een daling van 0,3 procent. Daarmee was de werkloosheid in Rheden iets hoger dan het landelijk gemiddelde van 6 procent.

In Rozendaal had 4,2 procent van de mensen geen baan, een jaar eerder was dit 5,2 procent. Een daling van een procent.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten