Streeknieuws

Zuthpen of Zutphen, het blijft lastig in Rheden

Foto: Bernhard de Vries

DIEREN – Verkeersborden in de gemeente Rheden en de plaatsnaam Zutphen. Het blijft een lastige combinatie. Opnieuw staat er een verkeersbord met een verkeerde spelling. Er staat weer Zuthpen en dat moet natuurlijk Zutphen zijn.

Dit keer gaat het om een tijdelijk verkeersbord met een omleiding vanwege de werkzaamheden voor Traverse Dieren. De N348, de doorgaande weg door Dieren, is drie weken dicht en daarom moet het verkeer omrijden.

Vorig jaar december werden er twee nieuwe bewegwijzeringsborden tussen Velp en Rheden geplaatst met de dezelfde spelfout. Deze fout werd onlangs pas hersteld.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten