Streeknieuws

Whatsappen met de gemeente Rheden! Het kan binnenkort

Foto: Pixabay

DE STEEG – Een berichtje naar de gemeente Rheden sturen met WhatsApp. Het kan vanaf 1 augustus. Na een onderzoek onder de inwoners gaat de gemeente ook Whatsapp gebruiken.

Uit het onderzoek blijkt namelijk dat een derde van de ondervraagden met WhatsApp contact wil opnemen met de gemeente. Nu is de telefoon nog het populairst gevolgd door de website van de gemeente en een bezoekje aan het gemeentehuis en servicecentrum.

Naast WhatsApp gaat de gemeente naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek ook de openingstijden aanpassen en de dienstverlening verbeteren via telefoon en e-mail.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten