Streeknieuws

Meisje gewond bij aanrijding in Laag-Soeren

Foto: Martin Heitink / Persbureau Heitink

LAAG-SOEREN – Bij een aanrijding in Laag-Soeren is vrijdagmorgen een meisje gewond geraakt.

Het meisje fietste rond 8.20 uur over de Harderwijkerweg toen ze in botsing kwam met een auto. Ambulancepersoneel heeft haar behandeld, daarna is ze naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe ze eraan toe is, is niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten