Verenigingen

Studenten Studio26 geven eindvoorstellingen in Arnhem

Foto: Studio26

VELP -Maandag 19 en dinsdag 20 juni wordt het jaar van de studenten Dans Show, Urban en Fast Track afgesloten met drie eindvoorstellingen in het Stadstheater in Arnhem. De nieuwe generatie dansers zijn studenten aan de dansopleidingen van Rijn IJssel in samenwerking met Studio26.

In de voorstelling op maandag 19 juni brengen de dansers van de studierichtingen Dans Show en Dans Urban een ode aan hun helden: van Beyoncé tot Nelson Mandela en van Lady Gaga tot Aletta Jacobs.

Tijdens de eindvoorstellingen van de studierichting Fast Track op 20 juni worden er verschillende dansen opgevoerd en zijn ook gedeeltes van de maandagvoorstelling te zien. Deze beginnen om 17.00 uur en 20.00 uur. Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar op de webshop op www.studio26.nl/

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten