Streeknieuws

Dreamfields Festival bij Lathum trekt tienduizenden bezoekers

Foto: Martin de Jongh

LATHUM – Op recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum werd afgelopen weekend het Dreamfields Festival gehouden. Het festival trok in twee dagen tijd tienduizenden bezoekers. Alleen op zaterdag waren alle kaarten uitverkocht.

Op zaterdag stond het festival vooral in het teken van dance. Zondag werd het zusje van het Dreamfields Festival gehouden. Toen stonden er onder meer Nederlandstalige artiesten op het podium zoals Jan Smit, Broederliefde en Nielson.

Het pontje bij Rheden bleef, zoals elk jaar, langer dan normaal varen om de vele fietsers en wandelaars van het festival weer veilig over te varen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten