Dreamfields Festival bij Lathum trekt tienduizenden bezoekers

Foto: Martin de Jongh

LATHUM – Op recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum werd afgelopen weekend het Dreamfields Festival gehouden. Het festival trok in twee dagen tijd tienduizenden bezoekers. Alleen op zaterdag waren alle kaarten uitverkocht.

Op zaterdag stond het festival vooral in het teken van dance. Zondag werd het zusje van het Dreamfields Festival gehouden. Toen stonden er onder meer Nederlandstalige artiesten op het podium zoals Jan Smit, Broederliefde en Nielson.

Het pontje bij Rheden bleef, zoals elk jaar, langer dan normaal varen om de vele fietsers en wandelaars van het festival weer veilig over te varen.

Foto: Martin de Jongh
Foto: Martin de Jongh
Foto: Martin de Jongh
Foto: Martin de Jongh
Foto: Martin de Jongh