Verenigingen

Ernst Daniel Smid en de vier baritons op Middachten

Foto: Karin van der Meul

DE STEEG – Ernst Daniel Smid is op zondag 23 juli te gast in de tuin van Middachten dat net als voorgaande jaren ook deze zomer weer het decor voor vijf zeer gevarieerde concerten. Ernst Daniel Smid & the Four Baritones starten op deze zondagochtend om 11.30 uur met een zeer gevarieerd programma.

Ze spelen origineel repertoire en arrangementen van bijvoorbeeld Beethoven en Led Zeppelin, dus popmuziek, klassiek, jazz, moderne muziek en opera.

Ernst Daniel Smid & the Four Baritones bestaat uit een saxofoon kwartet met 4 prominente baritonsaxofonisten, Ties Mellema, Niels Bijl, Jan Menu en Tini Thomsen.

De tuin is te bereiken via Landgoed Middachten 3 in de Steeg. Kaarten kosten 12,50 in de voorverkoop en te bestellen via www.cultuurbedrijfriqq.nl.

Foto: RIQQ

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten