Streeknieuws

Bestuurbaar vliegtuigje vast in een boom in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Een bestuurbaar vliegtuigje is vrijdagavond tijdens de eerste vlucht hoog in een boom langs de Zutphensestraatweg in Velp terechtgekomen.

In eerste instantie probeerde de eigenaar met een trapje bij zijn vliegtuigje te komen, maar dat lukte niet. Het vliegtuigje hing vijftien meter hoog in de boom.

In een uiterste poging werd de brandweer opgeroepen, maar uiteindelijk werd besloten om de ladderwagen niet het weiland te laten rijden. Nu hoopt de eigenaar van het vliegtuigje dat de wind wonderen zal verrichten.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten