Verenigingen

Concert Pelgrim Brass in de kerk van Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Begin augustus start traditiegetrouw de NJO Muziekzomer met diverse concerten door veelbelovende jonge musici op diverse locaties in Gelderland. In de kerk van Rozendaal treedt op dinsdag 15 augustus het kwintet Pelgrim Brass op.

De vijf koperblazers van Pelgrim Brass starten deze Muziekzomer de première met de trompet, de hoorn, de trombone en de tuba.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 16,50. Jongeren tot en met 30 jaar betalen maar 11 euro. Meer informatie, ook over de andere concerten, is te vinden op www.muziekzomer.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten