Verenigingen

Landgoedwandeling op landgoed Rosendael

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op dinsdag 15 augustus een landgoedwandeling op landgoed Rosendael. Hij neemt u mee door het park en parkbos van landgoed Rosendael (achter het kasteel).

Naast aandacht voor de tuinen en de mooie bomen is er ook aandacht voor het beheer van het parkbos en voor de landschappelijke aspecten, zoals de stuwwal, de ornamenten in het park en de beek op het landgoed.

De wandeling start om 13.30 uur bij de ingang van het kasteel en duurt  2,5 uur over een afstand van 4 km. Kijk voor meer info op www.glk.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten