Streeknieuws

Ingrijpende renovatie bij wooncomplex Den Heuvel in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – Wooncomplex Den Heuvel in Velp staat aan de vooravond van een ingrijpende renovatie. Maandag wordt er begonnen met het reinigen van de gevels. Gezien de hoogtes van de appartementen gaat men werken met gondels.

Deze gondels worden vanaf het dak bediend. De benodigde apparatuur hiervoor is afgelopen woensdag al met een hoogwerker op de verschillende daken geplaatst.

Foto: Studio Rheden

Na het reinigen van de gevels worden nieuwe raampartijen geplaatst, die voldoen aan de nieuwe isolatienormen. Hierna krijgen de gevels een frisse kleur, versierd met verticale banen van een afwijkende kleur.

Afsluitend worden er zonnepanelen op het dak geplaatst die de energie behoefte van de openbare ruimtes zal dekken. Al met al zal deze operatie minimaal 2 maanden in beslag gaan nemen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten