Streeknieuws

Isseltaler Musikanten stonden op groot muziekfeest in Zuid Tirol

Foto: Isseltaler Musikanten uit Rheden

RHEDEN – Zij zijn er trots op. Isseltaler Musikanten uit Rheden mochten afgelopen weekend de Nederlandse bijdrage leveren aan een groot traditioneel muziekfeest in Zuid Tirol in Italië.

In het eerste weekend van september werd Tramin in Zuid-Tirol omgetoverd tot een bolwerk van de blaasmuziek met een groot muziekfestival, waar ongeveer 200 muzikanten uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zuid-Tirol hun muzikale kunsten lieten horen.

Er kwamen zo’n 1500 mensen af op het optreden van de Isseltaler Musikanten.

Foto: Isseltaler Musikanten uit Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten