Verenigingen

Orgelconcert start tijdens Monumentendagen in Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – In september worden weer vier orgelconcerten gegeven in de Dorpskerk van Rheden. De eerste is op de dag van de ‘Open Monumentendagen’, op zaterdagavond 9 september. Het eerste concert op het 200 jaar oude Meere-orgel zal dan worden gegeven door Wim Roelfsema.

Roelfsema is als organist verbonden aan de Parkstraatgemeente en de Waalse kerk kerk in Arnhem. Roelfsema zal van werken van verschillende meer en minder bekende componisten laten horen. In totaal 11 composities.

Het volgend concerten zijn op zaterdagavond 16 en 23 september. De reeks van 4 concerten wordt op 30 september afgesloten door Piet Cnossen, de vaste organist van de Dorpskerk. Alle concerten beginnen om 19.30 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten