Opnieuw staat brandweer voor de deur bij deelnemers House Rules

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De brandweer stond in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw voor de deur bij de deelnemers van het tv-programma House Rules van Net 5.

De brandweer was uitgerukt na meldingen van een sterke brandlucht bij de woning aan de Buitensingel in Dieren. Met behulp van een hoogwerker en een warmtebeeldcamera is het dak gecontroleerd, maar er bleek niets aan de hand te zijn.

Zaterdagavond was er brand ontstaan in het dak van de woning. De bovenverdieping liep forse schade op. Er waren toen werkzaamheden op het dak geweest. De werkzaamheden waren geen onderdeel van het tv-programma.

Het programma richt zich meer op het verbouwen en inrichten van ruimtes in het huis. Het werk aan het dak werd dan ook gedaan door een andere partij en deze was dus niet ingehuurd door de programmamakers.