Streeknieuws

Auto in Velp besmeurd met verf

Foto: Facebook

VELP – Een auto in de Mauritsstraat in Velp is donderdagochtend besmeurd met verf. Aan de zijkant van de auto zit groene verf.

Suus uit Velp doet op Facebook een oproep aan mensen die mogelijk iets gezien hebben. ‘Welke Picasso had nog verf over en wist niet zo goed wat hij/zij ermee aan moest? Wie heeft er iets gezien vanochtend tussen 6 uur en half 8 in de Mauritsstraat?’, schrijft ze.

Het bericht wordt veel gedeeld. Suus schrijft dat ze aangifte heeft gedaan.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten