Streeknieuws

Man (61) uit Dieren vermist

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Een 61-jarige man uit Dieren wordt vermist. Dat meldt de politie, die zijn signalement heeft verspreid.

Volgens de politie is de man maandag rond 18.30 uur vertrokken en niet meer thuis gekomen. De politie heeft verder niets over de omstandigheden bekendgemaakt.

De Dierenaar heeft kort donkerblond haar, is 1.80 – 1.85 meter lang en heeft een gezet postuur. Hij draag een donkerrood fleecevest en beigekleurige afritsbroek. Mogelijk heeft hij ook een bril bij zich die hij om zijn nek draagt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten