Verenigingen

Herfstwandeling in de Weversbergen in Laag-Soeren

Foto: Jannie de Jong / IVN Oost-Veluwezoom

LAAG-SOEREN – IVN Oost Veluwezoom verzorgt op maandag 6 november een wandelexcursie door het natuurgebied van de Weversbergen nabij Laag-Soeren. De start is om 09:30 uur op de parkeerplaats Elsberg / Lange Juffer aan het einde van de Schaapsallee in Laag-Soeren.

Een wandeling duurt ongeveer drie uur (8 km) en gaat door het ongerepte natuurgebied van de Weversbergen. De gids zal ook bekendmaken waar de naam Weversbergen vandaan komt.

De gidsen vertellen de wandelaars veel over het ontstaan van dit gebied. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op
www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten