Verenigingen

Najaarsconcert Thomassen Mannenkoor in Dorpskerk Rheden

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het jaarlijkse najaarsconcert van het Thomassen Mannenkoor in de Dorpskerk in Rheden vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 november om 19.30 uur. Het concert is gratis te bezoeken.

Dit jaar zal het Shantykoor Alle Hens uit Driel haar medewerking verlenen. De volgende werken worden gezongen door het Thomassen mannenkoor, Die Rote Sarafan, Die Nacht, Kun Liljekonvalje, Le Vent en Die Zwolf Rauber.

Het Thomassen mannenkoor sluit af met de volgende nummers, Ei Oechnjem, Trinklied jahrhunderd, Yesterday, Sloop John B en tot slot de Zangersmarch.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten