Verenigingen

Kunstexpositie Sprengenpodium in kerstsfeer

Foto: Martin de Jongh

LAAG-SOEREN – Op zaterdag 9 december sluit ’t Sprengenpodium van Laag-Soeren haar laatste expositie af. Eerst halen de dorpelingen samen met de trekker en platte kar een kerstboom uit het bos ‘het Paradou’ en plaatsen deze op het plein voor ’t Sprengenhus.

Van 15.00 tot 16.30 is het laatste Sprengenpodium. Na bijna acht jaar zet de commissie een punt achter dit concept.

Op 9 december is de onthulling van een permanente interactieve kunstexpositie, met oog voor het verleden en een blik naar de toekomst. De foyer krijgt zelfs een make-over voor deze expositie.

Slecht ter been? De mensen van commissie ‘t Sprengenpodium zorgen voor vervoer. Kijk voor meer info op Sprengenhus.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten