Verenigingen

Workshop kerstkransen maken in Serre van Rozendaal

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

ROZENDAAL – Het is bijna Kerst. Daarom is er komende woensdag (20 december) een workshop kerstkransen maken in Serre van Rozendaal. De workshop is voor iedereen zijn huis op een leuke manier wil versieren met de kerst.

In de Serre van Rozendaal zal Els Keurentjes een workshop kerstkransen maken geven . Dit kan bijvoorbeeld een krans zijn voor op tafel op basis van een ring met oasis, of een stevige krans die ook opgehangen kan worden.

De workshop is van 10.30 uur tot 12.00 uur. De Serre van Rozendaal is te vinden aan de Kerklaan 15 in Rozendaal.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten