Verenigingen

Hoe is het om te wonen in een gevangenis?

Foto: Pixabay

ARNHEM – Veel mensen maken de laatste dagen van het jaar hun vrije dagen op. Een mooi moment om kennis te maken met de gevangenis. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2017 is er weer een mogelijkheid om onder leiding van een ervaren gids de koepelgevangenis in Arnhem te bezoeken.

In een tocht van circa 75 minuten krijgen bezoekers de ruimtes en verhalen te zien en te horen hoe het er vroeger toen de gevangenis nog in bedrijf was aan toe ging.

Wacht niet te lang met het boeken van uw kaarten, het aantal plaatsen is beperkt. Kijk voor meer info op Prisonexperience.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten