Streeknieuws

Ook schade door vuurwerk bij Dorpsschool Rozendaal

Foto: Facebook Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – De Dorpsschool Rozendaal is rond de jaarwisseling beschadigd geraakt door vuurwerk. Bij de ingang zijn veel ramen gesneuveld door vuurwerk.

Het is niet duidelijk wanneer dit precies is gebeurd. ‘Aangezien vuurwerkschade niet gedekt wordt door de verzekering willen we graag weten wie hiervoor verantwoordelijk is/zijn’, aldus de school op Facebook.

Naast de school in Rozendaal raakten ook schoolgebouwen in Dieren beschadigd door vuurwerk. Bij ‘t Schaddeveld ging een vuurwerkbom af en een containerhok van de Boomgaard ging in vlammen op.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten