Verenigingen

Wilfred de Bruijn bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Schrijver, documentairemaker en Parijzenaar Wilfred de Bruijn is vrijdag (12 januari) te gast bij cultureel podium en boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Walter Jansen zal De Bruijn interviewen over zijn haat-liefdeverhouding met het land en de nog altijd broodnodige strijd tegen homohaat.

De journalist kreeg in 2016 landelijke bekendheid nadat hij slachtoffer werd van anti-homogeweld toen hij met zijn vriend over straat liep. Hij werd boegbeeld van de protesten tegen anti-homosentimenten.

Er volgden diverse televisieoptredens (o.a. bij DWDD) en hij maakte voor de VPRO de documentaireserie ‘Op zoek naar mijn Frankrijk‘.  Het interview start vrijdag om 20.00 uur (entree 5 euro, maar gratis op vertoon van een GelrePas)

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten