Verenigingen

Inloopmiddag voor wervelkolomproblemen in Rijnstate Velp

Foto: Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten

VELP – In ziekenhuis Rijnstate Velp wordt op dinsdag 16 januari van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag voor mensen met wervelkolomproblemen gehouden.

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten “de Wervelkolom”, houdt deze gratis informatiemiddag elke maand in Ziekenhuis Rijnstate Velp, Biljoenzaal (bij de hoofdingang), Pres. Kennedylaan 100 te Velp.

Tijdens de inloopmiddag kunnen belangstellenden praten met ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging. Zij bieden informatie en advies over wervelkolomproblemen en de gevolgen daarvan voor het dagelijkse leven.

Tevens kan men kennismaken met de patiëntenorganisatie en haar activiteiten.  Meer info over wervelkolomproblemen of een ‘steuntje in de rug’ is te vinden op de website  www.ruginfo.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten