Streeknieuws

Brand en kapotte ruit in peperdure BMW in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Op de Kerkallee in Velp is maandagavond een brand ontdekt in een peperdure BMW X6.

Door nog onbekende oorzaak brandde de achterbank van de BMW X6. De wagen uit 2010 had een nieuwwaarde van ruim 117.000 euro. Door snel optreden van de eigenaar en een omstander, kon worden voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De politie sluit brandstichting niet uit. Bij de brand raakte de auto zwaar beschadigd aan de achterkant. De auto wordt geborgen en door de technische recherche onderzocht op sporen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten