Verenigingen

PC reparatie bij VrijeTijdsBesteding Duynhuis

Foto: Pixabay

DIEREN- Bij de VrijeTijdsBesteding in ’t Duynhuis is afgelopen week de nieuwe activiteit PC-repair gestart. Elke maandag tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen mensen binnenlopen met computerproblemen. Dat kan gaan om softwareproblemen of vragen over hardware van pc’s, laptops en tablets.

Als het mogelijk is worden de problemen gelijk opgelost. Anders gaan de vrijwilligers er achter de schermen mee aan de slag.

PC-repair is een activiteit gericht op duurzaamheid zodat pc’s en laptops niet te snel worden afgeschreven.  PC-repair vindt plaats in het Atelier van de Vrijetijdsvleugel van ‘t Duynhuis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten