Verenigingen

PAK organiseert warmtewandeling in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Om meer inzicht te krijgen in het energieverbruik van woningen organiseert de politieke partij  PAK samen met het Energieloket Midden-Gelderland dit voorjaar twee warmtewandelingen. Het doel van PAK is zo efficiënt mogelijk omgaan met energie in woningen.

Deze wandelingen worden door PAK georganiseerd op woensdagavond 21 februari en donderdagavond 1 maart om 19.30 uur. Zin om mee te wandelen? Opgeven kan via de website Pak-rozendaal.nl.

Er wordt op beide avonden met een warmtecamera warmtelekken opgespoord van enkele huizen in Rozendaal. Via infraroodbeelden is dan te zien waar de meeste energie het huis verlaat. Ook worden tips gegeven om dit te voorkomen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten