Streeknieuws

Zo zag je de burgemeester en de wethouders van Rheden nog nooit

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Normaal gesproken zitten burgemeester Carol van Eert  en de wethouders van de gemeente Rheden strak in pak in de raadszaal op het gemeentehuis in De Steeg, maar met carnaval hoeft dat niet.

Het college van burgemeester van wethouders had tijdens de sleuteloverdracht aan de carnavalsverenigingen een Chinees tintje. Met een Nón lá, een Chinees hoedje, en traditionele jurken, stond het gemeentebestuur mee te feesten in de raadszaal.

Bij de sleuteloverdracht had de burgemeester nog zijn pak aan en zijn ambtsketen om, maar tijdens een polonaise glipte hij snel weg en kwam ook terug als een traditioneel geklede Chinees.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten