Verenigingen

Teken- en schilderscursus in dorpshuis Willem de Zwijger

Foto: Dorpshuis Willem de Zwijger

RHEDEN – In het Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden start donderdag 22 februari een cursus tekenen- en schilderen voor iedereen die interesse heeft. De lessen van de 12 bijeenkomsten duren van 9.30 tot 11.30 uur.

Ze worden gehouden op donderdagochtend en vrijdagochtend. De locatie is ook toegankelijk voor rolstoelen.

Het doel is elkaar te ontmoeten en samen creatief bezig te zijn. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig. Er plek voor 12 cursisten. De eigen bijdrage bedraagt 60 euro. Aanmelden is verplicht.

De docent kan cursisten in dit proces begeleiden. De cursus wordt gegeven door vakdocent en kunstenares Karin Kemperman.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten