Streeknieuws

IJsbaan Laag-Soeren ligt er vanuit de lucht mooi bij, kijk hier naar de beelden

Foto: Pixabay

LAAG-SOEREN – Met de Siberische kou op komst heeft de IJsbaan Laag-Soeren de baan onder water gezet en er lag vrijdag al een dun laagje ijs op. Op YouTube zijn beelden van de ijsbaan gezet vanuit de lucht. Het levert een mooi plaatje op.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

De verwachting is dat er begin volgende week geschaatst kan worden in Laag-Soeren.

Ook bij de Dierense Speeltuin verwachten ze dat er na het weekend geschaatst kan worden. Om te zorgen dat het ijs kan blijven groeien is de speeltuin in ieder geval tot en met zaterdag gesloten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten