Streeknieuws

IJspret op de vijver van Kasteel Rosendael in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Een idyllisch plaatje op de vijver van het historische Kasteel Rosendael in Rozendaal. Kinderen en hun ouders waren vrijdag massaal aan het schaatsen op de dichtgevroren vijver.

In de normaal rustige gemeente reden auto’s af en aan. De parkeerplaatsen in de buurt van het kasteel stonden bijna vol. Ook in de gemeente Rheden waren schaatsers op het ijs te vinden, zoals bij de vijver van Kasteel Biljoen in Velp.

Ondanks de kou wordt er wel gewaarschuwd om voorzichtig te zijn op het ijs. Het schaatsen zal overigens niet lang duren. Dit weekend zet de dooi in.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten