Verenigingen

Lezing over kasteel Rozendaal in de Serre

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

ROZENDAAL – Op woensdag 7 maart is er een lezing over kasteel Rozendaal in de Serre. In het kader van 200 jaar gemeente Rozendaal zal Jorien Jas, Conservator Geldersch Landschap & Kasteelen, woensdag een lezing geven over 200 jaar bouwen aan kasteel Rosendael.

Ook de ruim 500 jaar daarvoor zal in vogelvlucht behandeld worden, want het meeste bouwwerk is tenslotte gedaan voor 1818.

De Serre van Rozendaal aan de Kerklaan 15 in Rozendaal is iedere woensdag geopend voor ontmoeting en koffie tussen 10.00 en 12.30 uur. De (gratis) lezing van Jorien Jas zal beginnen om 10.30 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten