De Bibliotheek helpt bij digitale belastingaangifte

Foto: Pixabay

DIEREN – Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte kunnen in maart en april terecht bij inloopspreekuren van Sociaal Raadslieden van Rijnstad en de Bibliotheek Veluwezoom. De inloopspreekuren vinden plaats in de Bibliotheek Dieren en in de Bibliotheek Velp.

Iedereen kan de inloopspreekuren bezoeken, ook mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. De hulp is gratis voor mensen met een inkomensgrens tot 120% van het minimum.

De inloopspreekuren vinden plaats op 26 maart en 9 april vanaf 13.00 uur in de Bibliotheek Dieren en 16 en 23 april vanaf 13.00 uur in de Bibliotheek Velp.

Tijdens de inloopspreekuren helpen medewerkers met het checken of opnieuw activeren van je DigiD, het controleren van de papieren die nodig zijn om de aangifte te kunnen doen en het digitaal invullen van de Belastingaangifte.