Verenigingen

Muziekvereniging Excelsior geeft jubileumconcert in Ellecom

Foto: Pixabay

ELLECOM – Fanfare Orkest Excelsior uit Ellecom / De Steeg organiseert in de aanloop naar haar eigen 125 jarig jubileum een dubbelconcert. Samen met muziekvereniging Concordia uit Friesland zal Excelsior op 7 april een concert geven in het dorpshuis.

Muziekvereniging Excelsior,  de oudste fanfare in de gemeente Rheden, zal de zaal in het dorpshuis van Ellecom aan de Binnenweg 40 om 20 uur openen. Het concert begint om 20.30 uur. De toegang is gratis.

Dirigent van Concordia is Johan Hager; Excelsior wordt voor deze gelegenheid gedirigeerd door docent en dirigent Femke Tijenk. Kijk voor meer informatie op Muziekvereniging-excelsior.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten