Verenigingen

Avondvierdaagse Rheden start 14 mei

Foto: Avondvierdaagse Rheden

RHEDEN – De Avondvierdaagse Rheden wordt dit jaar van 14 tot en met 17 mei gehouden. Voorinschrijven voor de avondvierdaagse kan nog tot en met 13 mei.

De kosten voor deelname aan de Avond Vierdaagse Rheden bedragen bij voorinschrijving 7,50 (2.5 km 5,00). Als bewijs voor het volbrengen van de Avond Vierdaagse Rheden ontvangt iedereen ook een herinnering.

Inschrijven voor de vierdaagse is op verschillende manieren mogelijk. Zowel via voorinschrijving als inschrijven op de eerste wandeldag. Als u u inschrijft via de voorinschrijving krijgt u korting op de inschrijfkosten.

Kijk voor meer informatie op www.avondvierdaagserheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten