Verenigingen

Rhedens Fanfare Corps organiseert Bloemenactie

Foto: Pixabay

RHEDEN – Evenals voorgaande jaren is er dit jaar in het Moederdag weekend weer de Bloemenactie van het Rhedens Fanfare Corps.

Voor leuke bloemen zoals Geraniums, Begonia’s en goed gevulde hangpotten kan iedereen op vrijdagmiddag (11 mei) tussen 13.00 en 19.00 uur terecht bij het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58 in Rheden en op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Het Rhedens Fanfare Corps gaat dit jaar ook langs de deur met buitenplanten. De opbrengst gaat naar de verenigingskas.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten