Verenigingen

Met de Boswachter naar de wilde zwijnen

Foto: Corlène van der Camp

RHEDEN – Wie alles wil weten over de het leven van wilde zwijnen kan op zaterdag 26 of zondag 27 mei wederom met de boswachter mee op zoek naar de wilde zwijnen in Nationaal Park Veluwezoom.

De wandeling van ongeveer 10 km begint om 19.30  met een presentatie over het leven van wilde zwijnen. Deelname kost 7 euro, kinderen betalen 5 euro.

Tijdens de wandeling vertelt de boswachter verhalen over het wild zwijn. Hoewel geen garantie gegeven kan worden dat de wilde zwijnen zich tijdens de wandeling laten zien, weet de boswachter wel de beste plekken waar de kans groot is ze te ontmoeten. Kijk voor meer info Natuurmonumenten.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten