Verenigingen

Historische wandeling in Spankeren

Foto: Natuurmonumenten

SPANKEREN – De maandelijkse historische wandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal vindt deze maand plaats op zondag 3 juni in Spankeren. De wandeling begint om 13.00 uur bij herberg ‘De Luchte’ aan de Zutphensestraatweg, waar voldoende parkeerruimte aanwezig is.

Ton Elzebroek en Wim van den Beukel nemen de wandelaars mee voor een wandeling door het park en het bos van ‘De Bockhorst’ en vertellen onderweg over de rijke geschiedenis van dit landgoed.

Deze wandeling is niet geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. De wandelingen duurt ongeveer anderhalf uur. Voor leden is deelname gratis; niet-leden betalen 2 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten