Verenigingen

Studio26 start met danscrews voor tieners

Foto: Studio26

VELP – Dansende jongeren kunnen vanaf het nieuwe schoolseizoen bij een van de nieuwe danscrews van Studio26 in Velp terecht. Zaterdag 16 juni kunnen tieners tussen de 10 en 17 jaar auditie doen voor een van de 3 wedstrijdteams.

Tijdens de trainingen gaan de dansers aan de slag met verschillende urban dansstijlen. Daarnaast werken ze aan podiumtechnieken en leren ze om samen te werken met andere gemotiveerde jonge dansers. De teams doen ook mee aan  landelijke wedstrijden en strijden om een plek op het Nederlandse Kampioenschap en het Europese Kampioenschap.

De audities vinden allemaal plaats bij Studio26 in Velp. De trainingen van de teams ‘District 26’ (10-14 jaar) en van ‘26 Flavours’ (14-17 jaar) vinden plaats in Studio26 in Velp. De trainingen van ‘Out of Nature’ (14-17 jaar) zijn in Duiven. Aanmelden kan via Studio26.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten