Verenigingen

Topschaker Anish Giri bij Open NK Schaken in Dieren

Foto: ONK / Peter Boel

DIEREN – Topschaker Anish Giri bezoekt op zondag 29 juli in Grand Café Theothorne in Dieren het Condigne Open NK Schaken. Dat wordt dit jaar van 23 juli tot en met 2 augustus gehouden. Kinderen en volwassenen kunnen de Nederlandse nummer zeven van de wereld ontmoeten op een meet-and-greet, en Giri zal ook een simultaanvoorstelling geven.

Giri begint op zondag 29 juli tussen 13.00-13.30 uur met een meet-and-greet voor kinderen. Van 13.30-14.00 uur is er vervolgens een meet-and-greet met volwassenen.

Daarna volgt een simultaan op maximaal 30 borden, waarvoor deelnemers zich kunnen aanmelden via schaken.nl/onk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten