Verenigingen

Wandelexcursie door de bossen nabij Ellecom

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

ELLECOM – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt op vrijdag 6 juli een wandelexcursie door de bossen nabij Ellecom en Dieren. De start is om 19:30 uur op parkeerplaats Het Sterrenbos aan de Zutphensestraatweg in Ellecom.

De wandeling duurt ongeveer twee tot twee en een half uur. Tijdens de wandeling vertellen gidsen hoe het groot wild leeft in dit gebied en hoe u dat aan de sporen van deze dieren kunt zien (het speuren).

Een leuke wandeling voor jong en oud waarbij hopelijk ook veel wild wordt gezien. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info www.ivnoostveluwezoom.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten