Streeknieuws

Arnhemsestraatweg in Velp gaat eind juli weer open

Foto: Studio Rheden

VELP – De Arnhemsestraatweg in Velp gaat maandag 30 juli weer open. Dat verwacht aannemer Netters Infra. Het gaat om het stuk tussen de nieuwe rotonde en Arnhem. 

De belangrijke doorgaande weg wordt opnieuw ingericht en de riolering wordt vervangen. Eerder werd het stuk tussen de rotonde en het centrum van Velp aangepakt, maar dit deel is al een tijdje open.

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan de Daalhuizerweg in Velp. Een deel van deze weg gaat vrijdag 27 juli weer open en daarna wordt het tweede gedeelte aangepakt. Die werkzaamheden duren tot begin augustus.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten