Streeknieuws

Brand in de Velperwaarden naast A12

Foto: Martin de Jongh

VELP – In de Velperwaarden naast de A12 is donderdagmiddag brand uitgebroken. Rond 16.30 uur stond er een stuk grasland in de brand van 30 bij 50 meter. De brandweer heeft met 4 voertuigen de brand geblust. Ook een watertank van de boer was aanwezig.

Door de brand was er ook veel rook ontwikkeling in de omgeving waar veel kantoorpanden staan. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten