Verenigingen

Wandeling in Laag-Soeren naar Soerense sprengen

Foto: IVN

LAAG-SOEREN – IVN afdeling Oost Veluwezoom organiseert op maandag 6 augustus een wandeling in Laag-Soeren naar de Soerense sprengen onder het motto “sprankelende sprengen”. De start is om 09.30 uur op de parkeerplaats de Plaghak, Schaapsallee/Plaggenweg 6957 DL Laag-Soeren.

De droogte op de Veluwe speelt momenteel een belangrijke rol. Maar hoe staat het met de sprengen, de natuurlijke waterbronnen? 

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten