Streeknieuws

Inwoners Velp winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Foto: Roy Beusker Fotografie

VELP – Drie bewoners van de Kwartelstraat in Velp zijn donderdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 6883 CM is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Peter (58) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Wat ben ik hier blij mee! Ik wil ontzettend graag op vakantie of een weekendje weg. Dat gaat nu zeker lukken.”

Deze keer is aan 1 winnaar 50.000 euro uitgekeerd en 25.000 euro aan twee winnaars. Daarnaast mocht Gaston Starreveld ook één auto weggeven.

De uitzending van de uitreiking in de Kwartelstraat in Velp is op vrijdag 17 augustus te zien bij ‘Eén tegen 100′ om 21.30 uur op NPO 1.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten