Verenigingen

Zondag expositie in De Tuin van Sjef in Velp

Foto: website Tuin van Sjef

VELP – Komende zondag (19 augustus) zijn van 14.00 tot 17.00 uur weer veel onderwaterfoto’s van Willem Kolvoort te zien in de nieuwe bezoekersruimte van De Tuin van Sjef. De foto’s zijn een gift van Willem Kolvoort.

De opbrengst uit de verkoop ervan komt ten goede aan het beheer van de tuin en het huis.

De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B in Velp. Kijk voor meer informatie op de website www.detuinvansjef.nl.

De Tuin van Sjef is een door de mens vormgegeven natuuroase, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek. Na het overlijden van initiatiefnemer en kunstenaar/natuurkenner Sjef van der Molen in augustus 2014, zijn vele vrijwilligers actief geweest met het voor de toekomst behouden van dit belangwekkende erfgoed.

In december 2016 heeft de stichting de Tuin van Sjef kunnen kopen. Veel vrijwilligers hebben ons het afgelopen jaar geholpen om de kamer van Sjef op te knappen en de tuin te beheren.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten